Onze topservice

Wij maken het verschil, dat beetje meer.

Er zijn voldoende LED aanbieders, alleen led aanbieden vinden wij niet voldoende. Graag luisteren wij naar onze klanten. Elke LED toepassing is uniek, voor de meeste van u is LED  een product met veel vraagtekens, deze halen wij voor u graag weg.

Onze vestiging

Wij werken vanuit Waasmunster, hier geven wij u graag advies en kunt u onze producten bezichtigen! Praat u liever in een 1 op 1 gesprek over led dan bent u van harte welkom! Wij zijn open van maandag t/m zaterdag, wij vragen u wel even vooraf te bellen zodat wij voldoende tijd voor u kunnen vrijmaken.

Onze producten

Ons assortiment bestaat uit led-verlichting van de nieuwste generatie en voldoen aan de Europese Normen CE, en RoHS. Bij het aanduiden van Lichtopbrengst hanteren wij de fabrieksopgave, ons assortiment bevat alleen kwaliteitslampen. Kwaliteit kost net als in elke andere branche geld, de producten zullen niet altijd de voordeligste zijn, deze zijn dan wel kwalitatief beter, het is aan u wat u belangrijker vindt.
Service

Bij de productomschrijvingen vertalen wij de lichtopbrengst van de LED-lampen zo reëel mogelijk. Mocht het voorkomen dat een bepaald product niet aan uw persoonlijke verwachtingen voldoet, geen probleem wij bieden u 7 dagen niet goed geld terug garantie! U kunt de LED-Lamp binnen 7 dagen aan ons terugsturen en via een brief/notitie aan ons aangeven welk alternatief product u wenst of uw geld terug wenst. Wilt u ook de reden aangeven waarom u de LED-Lamp wilt omruilen? Deze feedback helpt ons om de goede en kwalitatief hoogwaardige producten blijvend aan te bieden!